Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul webdisarth.ro. Prin accesarea acestui site acceptati dispozitiile prezentului aviz juridic. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos.

Copyright

Continutul acestui site (in special datele, informatiile, ilustratiile, logo-urile, marcile etc.) este protejat de dreptul de autor si de alte drepturi de proprietate intelectuala. Orice copie, reproducere, difuzare, integrala sau partiala, a continutului site-ului, prin orice procedeu, este ilegala, cu exceptia unei singure copii pe un singur calculator destinat unei utilizari exclusiv personale. Elementele prezentate in acest site pot fi modificate fara preaviz si sunt puse la dispozitie fara garantii, exprese sau implicite, de nicio natura si nu pot da dreptul la niciun tip de despagubire. Utilizatorului acestui site ii revine sarcina de a lua toate masurile necesare pentru a-si proteja datele si/sau softurile de eventuale contaminari cu virusi care circula in reteaua de internet. 

AVIZ JURIDIC

Articolul 1: Obiect

Prezentul aviz are drept obiect definirea modalitatilor prin care Amo Webdisarth SRL cu Cod Unic de Inregistrare 43667750, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/486/2021 pune la dispozitia utilizatorilor de internet site-ul www.webdisarth.ro si conditiile in care utilizatorii de internet acceseaza si utilizeaza acest site. Orice conectare la site-ul webdisarth.ro se face sub rezerva respectarii prezentului aviz juridic in legatura cu care Amo Webdisarth SRL isi rezerva dreptul de a-l modifica sau actualiza in orice moment si fara preaviz. Accesarea si utilizarea site-ului www.webdisarth.ro antreneaza adeziunea dumneavoastra la acest aviz juridic. In cazul in care nu sunteti de acord cu clauzele expuse in continuare, va recomandam sa nu utilizati acest site.


Articolul 2: Accesarea serviciului

Serviciul poate fi accesat 24 de ore din 24, 7 zile din 7, exceptand cazurile de forta majora sau evenimentele care nu tin de controlul Amo Webdisarth SRL si sub rezerva eventualelor pane si interventii de mentenanta necesare in vederea unei bune functionari a serviciului si a materialelor. Amo Webdisarth SRL isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe accesul la intreg site-ul sau la o parte din acesta, inclusiv cu precadere continutul, functionalitatile, sau orele de disponibilitate fara un anunt prealabil, oricare ar fi motivul si conform propriei decizii suverane. Amo Webdisarth SRL acorda utilizatorului de internet, care accepta, dreptul de a conecta unul sau mai multe posturi de lucru la site-ul sau. Accesul la serviciu se face de la calculatorul sau calculatoarele personal(e) ale utilizatorului de internet conectat(e) la o retea de telecomunicatie care ii permite accesul la site-ul www.webdisarth.ro. Protocoalele de comunicare utilizate sunt cele utilizate in reteaua internet. Dreptul de accesare si utilizare a site-ului www.webdisarth.ro constituie drepturi neexclusive si netransmisibile. 

Articolul 3: Drepturi de proprietate intelectuala

Continuturile (cu precadere datele, informatiile, ilustratiile, logo-urile, marcile, sunetele etc.) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.webdisarth.ro sunt protejate cu titlu de drept de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si constituie proprietatea exclusiva a editorilor acestora. Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptare, difuzare, integrala sau partiala, a continutului site-ului www.webdisarth.ro in general care ii apartine acestuia sau unui alt editor, oricare ar fi procedeul utilizat, este ilegala, cu exceptia unei singure copii, pe un singur calculator si aceasta rezervata exclusiv utilizarii personale.

www.webdisarth.ro face eforturi pentru a sigura cat mai bine exactitatea si actualitatea informatiilor difuzate pe acest site, al caror continut isi rezerva dreptul de a-l corecta in orice moment si fara preaviz. Cu toate acestea, Amo Webdisarth SRL nu poate garanta exactitatea, precizia sau caracterul exhaustiv al informatiilor prezentate pe acest site, acestea fiind deci puse la dispozitie fara vreo garantie expresa sau implicita, de nicio natura, si nu pot da dreptul la despagubiri 

Articolul 4: Utilizarea continutului

Niciunul dintre continuturile si /sau documentele care provin de pe site-ul www.webdisarth.ro nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descarcat, postat, transmis sau distribuit in niciun fel, exceptand cazul unei simple inregistrari a continuturilor si / sau a documentelor pe un calculator personal pentru o utilizare personala si in scopuri necomerciale. Va trebui in acest caz sa pastrati neschimbate mentiunile referitoare la proprietate. Modificarea acestor continuturi si / sau documente si utilizarea lor intr-un alt scop constituie o incalcare a drepturilor de proprietate ale Amo Webdisarth SRL. Este interzisa utilizarea acestor continuturi si / sau documente pe un alt site sau intr-un mediu informatic in retea. 

Articolul 5: Adrese de e-mail

Pentru corespondenta electronica cu Amo Webdisarth SRL, utilizatorii de internet au acces la adresa de email afisata pe site, office@webdisarth.ro 

Articolul 6: Limitarea raspunderii

Documentele si informatiile difuzate pe www.webdisarth.ro sunt furnizate fara nicio garantie expresa sau implicita de orice tip. Amo Webdisarth SRL nu va putea fi considerat raspunzator in cazul contaminarii materialelor informatice ale utilizatorilor de internet cauzate de un virus sau de alte programe informatice daunatoare. Utilizatorului acestui site ii revine sarcina de a lua toate masurile adecvate pentru a-si proteja datele si / sau softurile de contaminarea cu eventuali virusi care circula in reteaua internet. Amo Webdisarth SRL angajatii sai, furnizorii acestuia, sau tertii mentionati pe site nu vor putea fi in niciun caz considerati raspunzatori, in temeiul unei actiuni in raspundere contractuala, delictuala sau orice alt tip de actiune, pentru daunele directe sau indirecte, incidentale sau accesorii, sau de orice natura, sau pentru orice prejudiciu, in special de natura financiara sau comerciala, care ar rezulta din utilizarea site-ului sau a oricarei informatii obtinute de pe site.

Site-ul www.webdisarth.ro poate include linkuri catre alte site-uri web. Aceste site-uri sunt independente de site-ul www.webdisarth.ro. In masura in care Amo Webdisarth SRL nu editeaza si nu poate sa controleze aceste site-uri, Amo Webdisarth SRL nu poate fi considerat raspunzator in ceea ce priveste disponibilitatea acestor site-uri, continutul, publicitatea, produsele si / sau serviciile disponibile pe acestea sau plecand de la acestea. Prin urmare, Amo Webdisarth SRL nu va fi sub nicio forma raspunzator pentru daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesarii de catre utilizatorul de internet a unui site partener sau a utilizarii acestui site, pentru nerespectarea vreunei reglementari in ceea ce priveste continuturile si serviciile sau pentru orice atingere adusa drepturilor tertilor.

Amo Webdisarth SRL isi declina orice raspundere in ceea ce priveste continutul, informatiile, programele, publicitatea, produsele, serviciile sau orice alt material disponibil pe aceste site-uri sau plecand de la acestea, legate printr-o legatura hipertext la site-ul www.webdisarth.ro

Se poate crea un link catre site-ul www.webdisarth.ro fara autorizarea expresa a editorului, doar cu conditia ca respectivul link sa trimita pe pagina de intampinare a site-ului www.webdisarth.ro deschizand o pagina noua a browserului. Cu toate acestea, editorul isi rezerva dreptul de a solicita desfiintarea unui link pe care il considera a nu fi conform cu politica sa editoriala.

De asemenea se interzice crearea unui link integrat („deep linking”): paginile site-ului www.webdisarth.ro nu trebuie sa fie legate in interiorul paginilor unui alt site.

Se precizeaza faptul ca libera autorizare de a crea un link catre un site nu include dreptul de a reproduce o parte din continut pentru a crea respectivul link.

Continuturile si serviciile furnizate de partenerii Amo Webdisarth SRL pe site-ul www.webdisarth.ro cad sub raspunderea exclusiva a acestora. Astfel, Amo Webdisarth SRL nu este raspunzator pentru pagubele directe sau indirecte care pot surveni in special cu ocazia utilizarii acestui site, pentru nerespectarea vreunei reglementari in ceea ce priveste continuturile si serviciile sau pentru orice atingere adusa drepturilor tertilor. 

Articolul 7: Competenta juridica si legea aplicabila

Toate litigiile ivite sau care urmeaza sa apara decurgand din, sau in legatura cu utilizarea site-ului www.webdisarth.ro sunt de competenta exclusiva a tribunalelor din Romania si vor fi guvernate si analizate conform legislatiei romane independent de normele privind conflictul de legi. Utilizarea site-ului www.webdisarth.ro echivaleaza cu acordul dumneavoastra expres pentru aplicarea prezentei clauze jurisdictionale. In cazul in care una dintre dispozitiile acestui aviz juridic va fi considerata ilegala, nula sau neaplicabila din orice motiv, ea va fi considerata ca nefacand parte din prezentul aviz juridic si nu va afecta validitatea si aplicarea celorlalte dispozitii.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.

Amo Webdisarth SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Va dorim o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru!

 we