Creare site de prezentare

Fii prezent in fata clientilor tai

web developement

Creare site de prezentare personalizat

Site de prezentare compatibil cu dispozitivele mobile
Creare site de prezentare optimizat

web developement

Creare site personalizat

web developement

Creare site personalizat

Integrare site cu social media

Site de prezentare

Cel mai important pas inspre a obtine o identitate vizuala in mediul online este crearea unui site web. Designul este un aspect foarte important in procesul de marketing si branding

Testare

Ne vom asigura ca site-ul tau se incarca rapid si functioneaza optim pe toate dispozitivele de la laptop, tableta, smartphone

Design Web

Fiecare site web este unic prin structurarea, complexitatea si functiile care vor fi integrate, caracteristici pe care le vom discuta

Optimizare SEO

Iti oferim solutii de optimizare a site-ului, astfel incat acesta sa aiba sanse mai mari in cautarile Google

Copywriting

In cazul in care nu stii ce sa scrii pe site, te putem ajuta cu texte care sa te ajute la descrierea afacerii tale 

Realizare site de prezentare & web design

De ce un site de prezentare?

Un site de prezentare este conceput pentru a oferi informatii corecte unor persoane care pot fi interesate de anumite servicii sau produse oferite. Un website de prezentare este potrivit atat companiilor cat si persoanelor fizice care vor sa-si faca simtita prezenta in mediul online si cu ajutorul caruia sa expuna clientilor sai serviciile sau produsele oferite.

Pot beneficia de serviciul de creare a unui site de prezentare urmatoarele categorii sau profesii: cabinete de stomatologie, cabinete medicale, medici, avocati, firme de constructii, consultanta, servicii de curatenie, fotografi, agentii, service auto, pensiuni, scoli, etc.

Realizarea site-ului
Un site web este deja o necesitate pentru o firma care doreste sa tina pasul cu asteptarile, sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Toate marile companii sunt deja prezente in mediul online, pentru ca stiu ce inseamna sa ai la dispozite miliarde de potentiali clienti contectati la Internet. Majoritatea tranzactiilor din ziua de astazi au loc in mediul online. Un roman petrece pe internet, in medie 4,2 ore. Asadar, este important ca afacerea ta sa fie descoperita exact acolo unde oamenii isi petrec timpul, este esential ca potentialii tai clienti sa gaseasca informatii exacte despre compania ta pe internet. Serviciile noastre de web design si realizare website se bazeaza pe o analiza atenta a obiectivelor, nevoilor si o promovare cat mai eficienta in
mediul online.
Ce va contine site-ul

In functie de pachetul ales, pentru un site de prezentare va asiguram urmatoarele:

 

Panou de administrare usor de folosit

Stim cat este de important pentru dumneavoastra sa va puteti gestiona continutul site-ului pe cont propriu. Tocmai de aceea fiecare site va cuprinde un panou de administrare usor de folosit, astfel incat sa va permita cu usurinta sa modificati continutul unei pagini. Nu este necesar sa aveti cunostinte de programare pentru a face modificarile de continut dorite.

Preturi creare site de prezentare

Agentia noastra realizeaza servicii de creare website-uri sau magazine online utilizand platforma WordPress + Woocommerce. Nu lucram cu temele clientilor deoarece acestea pot fi uneori piratate sau neactualizate. Rezolvarea problemelor unor teme prost construite necesita foarte mult timp si pierdere de resurse. Am testat si platforme precum WIX, Weebly si Joomla, dar nu dorim sa le recomandam pentru devoltarea unor afaceri in mediul online deoarece nu prezinta stabilitatea si siguranta necesara.

Timpul de executie si pretul unui site de prezentare va tine cont de urmatoarele:
  • tipul afacerii
  • designul creat
  • functionalitatile site-ului
  • crearea si adaugarea continutului

Pe pagina Preturi, gasiti preturile pachetelor pe care le oferim, insa acestea pot fi modificate in funtie de cerintele si necesitatile dumneavoastra.

Puteti apela la serviciul nostru de consultanta fie prin email, fie prin apel telefonic, sau putem stabili o intalnire.

Mentenanta site
Cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta, site-ul dumneavoastra  va fi mereu functional si pregatit sa ofere informatiile dorite.

Dupa expirarea serviciilor de asistenta tehnica cuprinse in pachetul de baza va oferim urmatoarele servicii de mentenanta:

Modificari vizibile in maxim 48 ore

Back up saptamanal sau lunar in functie de site

Update plugin-uri

Actualizare continut text

Actualizare continut imagini

Suport si consultanta

Verificare functionare site

Esti pregatit sa discutam despre afacerea ta?