Marketing online

Ajuta-ti clientii sa afle despre noile tale promotii

Promovare online

Campanii de Promovare Online

Promovarea site-ului este esentiala pentru cresterea si dezvoltarea afacerii avand un rol crucial in atragerea traficului pe site si astfel, in obtinerea tuturor avantajelor pentru care site-ul a fost proiectat: obtinerea de vanzari, atragerea de lead-uri etc

Servicii de marketing online-webdisarth
Promovare in mediul online

Servicii de marketing online

Tipuri de servicii oferite

SERVICII DE MARKETING ONLINE

Servicii de promovare PPC (pay per click)

Servicii de promovare

O strategie de PPC

Stimuleaza vizibilitatea de brand cu 45%

Campanii
Social Media

Prezinta-ti oferta intr-un mod creativ in fata celor peste 10 milioane de potentiali clienti din Facebook, Instagram sau Pinterest

Google Ads

Traficul platit provine din cumpararea anunturilor Google AdWords, care genereaza mult mai mult trafic intr-un timp mai scurt.

Google My Business

Google My Business, este cea mai importanta unealta pe care Google o pune la dispozitie pentru micile afaceri locale. Aceasta va permite sa fiti mai usor gasiti de catre clienti.

De ce marketing online?

Este de ajuns sa ne uitam la cum ai ajuns tu aici, nu? Internetul ocupa un rol  important in viata noastra. In marketing-ul online poti alege foarte, foarte specific cui sa i se afiseze reclama ta 

Campanii de promovare online. Campanii de reclame targetate

Campanii de promovare online. Ce sunt campaniile PPC?
(pay-per-click)

PPC este acronimul Pay Per Click si este o metoda eficientă de promovare online. Daca doresti sa ai trafic relevant si rapid pe site, atunci campania PPC este cea mai buna solutie aleasa.

Bugetul alocat intr-o campanie PPC este solicitat in mod punctual, plata fiind realizata de fiecare data cand reclama este accesata.

Scopul unor campanii de promovare online de tipul reclamelor PPC este de a conduce un potential client catre o actiune de conversie (achizitie, programare, inscriere etc.), adica platesti doar pentru utilizatorii care dau click pe anunt si care va acceseaza site-ul.

Toate anunturile platite apar in prima parte a paginii, asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos sau in rețeaua Google:

Campanii pay per click

Care sunt avantajele
unei campanii de promovare online de tipul PPC?

Campaniile PPC sunt un instrument important pentru magazinele online avand un rol bine definit in strategiile de marketing digital, mai ales in sezoanele de varf.

Campaniile PPC pot fi pasive (Google Ads) si active (Social Media Ads).

Reclamele pasive intampina potentialul client in procesul acestuia de cautare a unei solutii la problema lui.

Reclamele active, pe de alta parte, sunt afisate in fata potentialului client si au rolul de trezi o nevoie si de a stimula o actiune specifica.

Indiferent de tipul campaniei cand vine vorba despre beneficii, vorbim in primul rand despre de o eficientizare a costurilor, deoarece platesti strict pentru numarul de click-uri inregistrate de o reclama. De asemenea un mare avantaj il reprezinta procesul de localizare a potentialilor clienti este extrem de eficient precum si generarea de rezultate imediate.

Aproape orice produs sau serviciu este in prezent tranzactionat online

In functie de natura afacerii tale sau de tematica blogului pe care il gestionezi, a portalului, a platformei, marketingul online contribuie la cresterea numarului de clienti sau cititori, la cresterea randamentului investitiilor, la penetrarea noilor piete etc.

Solicita o oferta
de promovare online