Creare magazin online

Spatiul virtual a devenit mediul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse si servicii

web developemenT

Creare magazin online

web developement

Creare magazin online

web developement

Creare magazin online

Creare magazin online

Spatiul virtual a devenit mediul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse si servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini, decoratiuni sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cel mai bun pret sau cea mai buna oferta si de a alege exact ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Testare

Ne vom asigura ca magazinul tau virtual se incarca rapid si functioneaza optim pe toate dispozitivele de la laptop, tableta, smartphone

Design Web

Fiecare magazin online este unic prin structurarea, complexitatea si functiile care vor fi integrate. Ofera clientilor tai o varianta moderna de a face cumparaturi

Optimizare SEO

Optimizarea magazinului online din punct de vedere SEO trebuie sa fie o prioritate, pentru a avea sanse mai mari in cautarile Google

Copywriting

In cazul in care nu stii ce sa scrii pe site-ul tau, te putem ajuta cu texte care sa te ajute la descrierea produselor sau serviciilor pe care le oferi

Realizare magazin online

De ce un magazin online?

Diferenta dintre un magazin fizic si un magazin online consta in faptul ca un magazin online se adreseaza cumparatorilor de pretutindeni fata de unul fizic, care se adreseaza doar trecatorilor din proximitatea magazinului.

Atunci cand aveti un magazin online, clientii dumneavoastra va gasesc mult mai usor.

Un magazin online este, inainte de toate, o afacere profitabila. Spre deosebire de magazinul fizic, acesta prezinta o serie de avantaje. Costurile sunt cu mult mai mici. Se elimina cheltuielile pentru chirii, rafturi, vitrine, angajati, depozit si lista poate continua, avand o piata de deschidere mult mai mare fata de un magazin fizic.

Atunci cand detineti un magazin online aveti in fata managementul produselor de pe stoc cu soft de contabilitate, gestionare documente de transport si facturi, relatii cu clientii, optiunea de a share anumitor produse pe paginile de socializare, sectiune multimedia, etc.

Realizarea magazinului online

Un site web este deja o necesitate pentru o firma care doreste sa tina pasul cu asteptarile, sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Toate marile companii sunt deja prezente in mediul online, pentru ca stiu ce inseamna sa ai la dispozite miliarde de potentiali clienti contectati la Internet. Majoritatea tranzactiilor din ziua de astazi au loc in mediul online. Un roman petrece pe internet, in medie 4,2 ore. Asadar, este important ca afacerea ta sa fie descoperita exact acolo unde oamenii isi petrec timpul, este esential ca potentialii tai clienti sa gaseasca informatii exacte despre produsele sau serviciile tale pe internet. Serviciile noastre de web design si realizare website se bazeaza pe o analiza atenta a obiectivelor, nevoilor si o promovare cat mai eficienta in mediul online.

Atunci cand cream un magazin online, integram toate elementele necesare rularii acestuia la standarde inalte.

Ce va contine un magazin online?

In functie de pachetul ales, pentru un magazin online va asiguram urmatoarele:

 

Panou de administrare usor de folosit

Stim cat este de important pentru dumneavoastra sa va puteti gestiona continutul magazinului pe cont propriu. Tocmai de aceea fiecare magazin virtual va cuprinde un panou de administrare usor de folosit, astfel incat sa va permita cu usurinta sa modificati continutul unei pagini, sau sa actualizati produsele. Nu este necesar sa aveti cunostinte de programare pentru a face modificarile dorite.

Preturi creare magazin online

Agentia noastra realizeaza servicii de creare website-uri sau magazine online utilizand platforma WordPress + Woocommerce. Nu lucram cu temele clientilor deoarece acestea pot fi uneori piratate sau neactualizate. Rezolvarea problemelor unor teme prost construite necesita foarte mult timp si pierdere de resurse. Am testat si platforme precum WIX, Weebly si Joomla, dar nu dorim sa le recomandam pentru devoltarea unor afaceri in mediul online deoarece nu prezinta stabilitatea si siguranta necesara. Un magazin virtual presupune o complexitate mai ridicata in comparatie cu un site de prezentare. Magazinul are in general mai multe functii avansate, mai multe pagini si trebuie atent securizat. Timpul de executie si pretul unui site de prezentare va tine cont de urmatoarele:

  • tipul afacerii
  • designul creat
  • functionalitatile site-ului
  • crearea si adaugarea continutului
Pe pagina Preturi, gasiti preturile pachetelor pe care le oferim, insa acestea pot fi modificate in funtie de cerintele si necesitatile dumneavoastra.
Puteti apela la serviciul nostru de consultanta fie prin email, fie prin apel telefonic, sau putem stabili o intalnire.

Mentenanta magazin online

Magazinele online au nevoie constanta de actualizari pentru a fi sigure si functionale.Cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta, magazinul dumneavoastra  va fi mereu functional si pregatit sa ofere informatiile dorite.

Dupa expirarea serviciilor de asistenta tehnica cuprinse in pachetul de baza va oferim urmatoarele servicii de mentenanta:

Modificari vizibile in maxim 48 ore

Back up saptamanal sau lunar in functie de site

Update plugin-uri

Actualizare continut text

Actualizare continut imagini

Suport si consultanta

Verificare functionare site

Adaugati si personalizati cu usurinta produsele din magazin

Gestionati eficient inventarul de produse, reducerile si imaginile produselor. Afisati produse cu mai multe variante, optiuni si SKU-uri. Editati cu usurinta produsele cu ajutorul panoului de administrare foarte intuitiv si incepeti sa vindeti online imediat.

Esti pregatit sa discutam despre afacerea ta?