Alte servicii oferite de
catre agentia noastra

Ne ajutam clientii cu tot ceea ce au nevoie

Branding

Servicii de branding si identitate vizuala

Vrei ca publicul tinta sa te cunoasca, sa te recunoasca si sa-si amintesca de tine? Fiecare brand are nevoie de o imagine.

Servicii de branding si identitate vizuala
Scriere texte pentru site, produse, blog

Content writing

Ce sunt serviciile de Copywriting?

Copywriting este o strategie de redactare a articolelor, textelor si este folosita in general in procesul de optimizare SEO, favorizand astfel un site in fata robotilor Google. 

De asemenea, in cazul in care nu stii ce texte sa scrii pe site in momentul in care doresti sa te afisezi online prin intermediul unui site de prezentare, blog sau magazin online, te putem ajuta cu texte care sa descrie cat mai bine afacerea, serviciile sau produsele tale.

Content writing

Unde pot fi implementate serviciile de copywriting

Servicii de copy writing

Creare Blog

Ce este un blog?

Conform Wikipedia ,ublog (cuvant provenit de la expresia engleza web log = jurnal pe Internet) este o publicatie web (un text scris) care contine articole periodice sau  actualizate ce au de obicei un caracter personal. Ca regula, actualizarea blog-urilor consta in adaugiri de texte noi, asemenea unui jurnal, toate contributiile fiind afisate an ordine cronologică inversa (cele mai noi apar imediat, sus, la vedere). 

Termenul de “blog” a aparut in anul 1997, cand John Berger si-a denumit propriul site “weblog”.

Diferenta  dintre blog si site este data de scopul acestuia, de abordare. Practic un blog este tot un site, doar ca difera abordarea. In blog avem ideea de jurnal si de cronologie in primul rând. Un site este mai mult un fel de showroom, un loc in care se prezinta ceva de vanzare, de obicei. Practic, cand spui site personal este acelasi lucru ca si blogul.

 

 

Servicii de creare blog

Cum poate fi folosit un blog?

Instrument practic pe care oamenii sau companiile il valorifica in diferite moduri

Ca instrument de comunicare

Este locul unde poti fi gasit, poti fi cunoscut. Blogul este locul in care viziunea sau ideile tale sunt transformate din idei private in idei publice

Ca instrument din care faci bani

Cel care scrie si posteaza (bloggerul) poate face reclama unor companii iar acestea il pot remunera in functie de articolul care-l posteaza sau în functie de vanzarile pe care le aduce 

Ca instrument de promovare

Se pot promova servicii pe care tu le oferi sau servicii pe care le ofera compania pe care o reprezinti. Promovarea se poate sa fie prin reclame sau prin articole ce fac trimitere la produsele pe care le oferi.

Ca instrument de a aduce valoare

De aceasta data bloggerul nu este neaparat interesat de reputatia sa sau de bani, ci este interesat sa ofere mai departe cunostintele,ideile sau informatiile pe care le detine.

Servicii de mentenanta

Avem grija de afacerea ta

Oferim servicii de mentenata si intretinere pentru site WordPress, astfel site-ul tau va fi in permanenta updatat si in siguranta. De asemenea va putem ajuta si cu administrarea site-ului, in ceea ce priveste adaugarea de continut nou. 

  • Modificari vizibile in maxim 48 ore
  • Back up saptamanal sau lunar in functie de site
  • Update plugin-uri
  • Actualizare continut text
  • Actualizare continut imagini
  • Actualizari de securitate
  • Suport si consultanta
  • Verificare functionare site

Spune-ne mai multe despre afacerea ta sau solicita o oferta pentru serviciul de care esti interesat (branding si identitate vizuala, copywriting, servicii de mentenanta)